logo

Otkup i promet oble i rezane građe, usluge izvoza, prevoza i rezanja

Vizija

Naši planovi u budućnosti su:

  • povećanje obima proizvodnje
  • tehnološka modernizacija
  • osvajanje novih proizvoda i tržišta
  • nova partnerstva i saradnje

Vizija JAVORA jeste da postane snažna kompanija u regionu, da gradi partnersku mrežu u okviru privredne zajednice i značajno doprinese ekonomskom razvoju države.

Firma "JAVOR Internacional" njeguje tradiciju, ali i moderni preduzetnički duh, uvijek težeći prosperitetu.

Mi smo inovativno preduzeće koja svakodnevno uči i napreduje, dok su naši zaposleni homogen tim jakih pojedinaca koji imaju zadovoljstvo i privilegiju da rade u ovom preduzeću.

Radi realizacije navedenih poslova, kao i proširenja obima i kvaliteta poslovanja, važni su nam zaposleni koji bi svojim stručnim i ljudskim kvalitetima poboljšali organizaciju rada, predložili nove pravce razvoja i načine njihovog ostvarenja ili na bilo koji drugi način doprinjeli nastavljanju dugogodišnjeg uspešnog razvoja firme.

Iz navedenih razloga, u firmu su dobrodošli svi oni koji smatraju da bi svojim radom, iskustvom, inovacijama, novim idejama, uspjeli da daju doprinos razvoju firme i još uspješnijem nastupu na domaćem, a posebno na stranim tržištima.

Biće nam veliko zadovoljstvo da nas posjetite i na licu mjesta se upoznate sa svim našim mogućnostima i kapacitetima kojima raspolažemo.

S poštovanjem,
Izvršni direktor,
Vukoman Marić
image